jangan segan silu untuk klik ye!

jangan lupa klik sini jugak!

Pages

busuk

Sunday, December 12, 2010

NGANGKUNG


sabtu-11/12/2010
baru sy berkesempatan nk tengok cite ni
mula2 sy dgr tajuk nye macam cite seram gile 
ingatkan lebih kurang cam jangan pandang belakang...
rupenye cam jangan pandang belakang congkak
huhuuu
cite seram komedi....

bile tengok pelakon2nye....
mak aih....
kekasih hati ku berlakon rupenya....


waduhhh....
memang tak bley tengok muke dia lame2
bley cair beb
klo la berpeluang dating ngn dia...
ohhh...
i`m speechless
huh!

ok,
disebabkan my future husband ni yg berlakon
(jgn mara ye)
sy nekad nk tengok cite ni
walaupon majoriti dr family sy nk tengok cte
HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH
tp,nasib baik cte tu da full
klo nak kene tunggu 2 jam lg...
disebabkan malas nk tunggu
mereka terpaksa la mengikot kata minoriti ni...
huhuuu
oh my shaheizy sam.......

hahaa....panjang kan tiket nye....


hmmm
citenye tak berapa best mcm ADNAN SEMPIT
rasanya JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK lg best
pssst...
sy tak tengok cite JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK 2
sebab boyfren sy ni tade dlm cite tu....
huhuuu

sy rasa cite ni agak slow la....
tak cukop kuat
pada al,pelakon2 dia not bad gak
azzad pon sy suke klo dia berlakon
cume tak suke dia berlakon seyes
kene berlakon komedi gak

tu je la sy nk komen....
hahaaahaaa....
sy tak suke nak kutok filem2 melayu sgt
sebab sy support our local film...
huhuuuu
even cite tu tak best,sy tetap tengok bile ade orang blanje....

p/s - tunggu cite terbaru shaheizy sam.....nampak mcm best
love u shaheizy sam.....
hohohoooo

2 comments:

  1. jgn pdg congkak 2 tak best pun.hadoi...jem..

    ReplyDelete
  2. yeke....nasib baik tak tengok....huhuuu

    ReplyDelete

klik tau

busuk shout

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...