jangan segan silu untuk klik ye!

jangan lupa klik sini jugak!

Pages

busuk

Tuesday, February 22, 2011

BANDUNG-PAK CHI MET IKAN BAKAR

dinner kami utk malam ini ialah di restoran PAK CHI MET IKAN BAKAR.terletak di hadapan HOTEL SUKAJADI.parking bas depan hotel,pastu kitorang kena melintas jalan.diantara hotel dan restoran ni ada air pancut yg sangat cantik pd waktu mlm.sempat lg kitorang snap2 kat sini....heheee...

ika,agung,kak ida

kenapa sy amek gambo diorang lawa,diorang amek gambo sy x lawa?

PAK CHI MET IKAN BAKAR

kami diberi seat kat luar,open air.cantek ooo tempat ni...hmm,nape ek restoran2 kat Indonesia ni kalo cantek memang betol2 cantek.kalo tak lawa,memang betol2 tak lawa....huhuuu....tp seyes tempat ni memang lawa.ada kolam ikan koi lagi....kiranya port kat luar tu memang utk kami 1 group je...

dia lagi...

reserve for us

Agung yg tak jemu2 layan kerenah kami....huhuu

dr jaoh sy nampak staff kat sini da hidangkan air ni kat meja kitorang.sy da syok,ingat kan air coke.rupanya  teh o!kalo teh o biasa takpe la gak.ini teh bunga melur!da la manis,rasa mcm makan bunga!seyes rasa bunga melur!

appetizer....sayur asem....er,tak bley blah.....

kat sini kami boley pilih samaada nak set ikan gurame,kakap ato pon bawal

paklong sy pilih ikan gurame....tengah dok pikir camne diorang buat daun pisang tu bentok 3segi...hehee

sy pilih ikan kakap...kakap ialah siakap ye...

pakcik mie sy pilih ikan bawal

ini es campur.....mcm ABC,tp ada buah2an,especially alpukat....erk

disebabkan kami tak bley blah dgn air teh melur tu,kami oder air coke...nyaman

setelah kekenyangan,kami segera berangkat pulang ke hotel.cepat wei,cepat....nak buat episod AKU SEORANG BLOGGER ni...sebelum blah dr situ,kami sempat bergambo dekat dinding hiasan yg ada ucapan2 dr artis2 Indonesia yg pernah datang makan kat PAK CHI MET IKAN BAKAR ni.antaranya ialah ucapan dr Nirina Zubir,Revalina S Temat etc etc......tp gambo nya kat I Phone makcik sy....huhuuu

oh ye,Agung pesan pd kami esok kami akan berangkat keluar lebeh awal,dia pesan lagi pakai cover shoes dan sweater...wuuu....macam nak pegi tempat yg special je....???

sy tak tunggu lagi,terus berjalan laju menuju ke bas utk amek barang2 yg di beli siang tadi.pastu sy terus ke front desk utk beli voucher hotspot.....tade free wifi ye....rp50000 utk 2 hours surfing.jadi lah....

balik je bilik sy terus online.yes!da dapat signal apa lagi....baca episod 15,review balik episod2 sebelum ni utk pemahaman,pastu jadi lah episod 16-AKU SEORANG BLOGGER

siap je apalagi....tido la...

to be continue









No comments:

Post a Comment

Post a Comment

klik tau

busuk shout

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...